Трифон Иванов

Официалният сайт на ЦСКА публикува специален материал, посветен на една от легендите в българския футбол Трифон Иванов.
Ето какво написаха „червените“:
„Преди три години ни напусна непрежалимият Трифон Иванов.
Съдбата ни показа, че дори и лъвските сърца спират да бият. Но легендите не умират. Туньо завинаги остава тук, сред нас.
За един от най-обичаните спортисти ще разказваме на децата и внуците си, а те на следващите поколения.
Ще им разказваме за добрия човек, вездесъщият футболист и вдъхновяващата личност, която никога не изрече лоша дума срещу ЦСКА.
Дълбок поклон от любимия ти червен клуб, Великане!„.Не сме те забравили, Капитане! Пишат книга за легендата Трифон Иванов, влиза в музей в АрбанасиИзвестният скулптор Пламен Деянофф, който е роден във Велико Търново, но от години живее във Виена, …Jul 29 2018bgsport.net

По същото време и Велико Търново почете паметта на една от легендите на Етър и на българския футбол Трифон Иванов. Днес се навършват три години от преждевременната кончина на железния защитник и обичан от всички футболист и човек.
Десетки великотърновци дойдоха в 12:30 ч. пред стадиона, където е паметната плоча на Трифон Иванов. Сред тях бяха и председателят на УС на Етър проф. Георги Камарашев, главният мениджър Красимир Балъков, спортно-техническият директор Стефан Атанасов, които поднесоха цветя.
Имаше много представители на фенклуба, които бяха инициатор на проявата, много хора, които полагаха цветя. С едноминутно мълчание бе почетена паметта на Трифон Иванов, а феновете развяха виолетовия флаг и българския трибагреник, информират колегите от „Велико Търново спорт“.
БалъковДъщерята на Трифон Иванов с уникални разкрития: Какво са си „казали” с баща си часове преди да починеЕдна от дъщерите на Трифон Иванов – Галина, е силна и пряма жена. Тя тежко преживя внезапната смърт …Oct 5 2018bgsport.net

Коментари