ЦСКА готви трансферен удар, продава бездарника Али Соу на турски гранд

505
соу чужбина

Таранът на столичния ЦСКА Али Соу е предложен от скаути на Фенербахче, съобщава „Тема спорт“. Грандът от Истанбул изживява невиждана криза, но планира да се върне по-силен след края на пандемията. „Фенерите“ са харесали Соу заради забележителната му физика, скоростта и доминацията във въздуха при борба за висока топка.

Основният голмайстор на Фенербахче в момента е националът на Косово Ведат Мурики, който вкара гол на България в София при загубата ни с 2:3 в европейска квалификация. Той обаче няма равностоен партньор, след като на германеца Макс Крузе не му върви в Истанбул и сигурно ще си тръгне след края на сезона.

От „Армията“ не крият, че биха се разделили със Соу при добра оферта заради кризата и новата ситуация във футбола ни. През зимата клубът държеше да получи 3 милиона евро за основния си нападател, но в момента футболистът от Гамбия може да бъде продаден и за милион по-малко.

Гамбиецът Соу няма европейски паспорт, което ще облекчи „червените“ при проблема с играчи извън ЕС, а клубът вече се раздели и с руснака Денис Давидов.

Коментари