Антон Недялков се поклони на Сектор „Г“: За мен бе удоволствие да играя пред невероятната публика на ЦСКА

1283

Защитникът Антон Недялков се обърна към феновете след трансфера си от ЦСКА в американския Далас. Бранителят използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да благодари на „червените“ и Николай Бодуров.
„По случай продаването ми искам да кажа и да благодаря на ръководството на ЦСКА , че ми дадоха възможността да се докажа.
Също така искам да благодаря на моите съотборници. Без тяхна помощ няма да постигна това и нямаше да съм това което съм.“Още една новогодишна изненада за феновете на ЦСКА. Гриша Ганчев има грандиозен план за стадион „Българска армия“.Ръководството на ЦСКА е подготвило уникален план за цялостната реконструкция на „Армията”. Той предв…Dec 22 2017bgsport.net

„Също така искам да благодаря и на Николай Бодуров. От него научих много неща. Благодарен съм, че имах възможността да играя с теб, ти си голям човек и професионалист. А на феновете на ЦСКА мога да кажа, че за мен бе удоволствие да играя за такъв голям отбор и още по-голямо удоволствие за такава невероятна публика! Без вас нямаше да сме там, където ни е мястото, а то е на върха! ОСТАВАМ ЕДИН ОТ ВАС… САМО ЦСКА“, написа Недялков.
Източник topsport.bgКирил Десподов от ЦСКА: Често наказвам Левски, искам да вкарам на Барса с екипа на Реал (Мадрид)Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов говори за изминалия полусезон в Първа лига, за отбора и целите. М…Dec 22 2017bgsport.net

Коментари