Бербатов натискал ЦСКА за треньор: Митко предложил на „червените“ свой приятел и опцията да се върне на „Армията“

2546

Димитър Бербатов е направил опит да уреди за треньор на ЦСКА своя приятел Александър Томаш. Това се е случило през ранната есен на 2016 година, когато в Борисовата градина търсеха заместник на Христо Янев, съобщава агенция Блиц.
По същото време Бербо е получил предложение да се завърне на „Армията”, след като беше останал без отбор.
Митко обаче е имал условие – Томаш да седне на треньорския стол в ЦСКА, опитвайки се да помогне на скромния откъм възможности и опит млад специалист.Шеф в ЦСКА разкри има ли официални оферти към играчи на „червените“ и точно кога ще се реши битката за титлатаСпортният директор на ЦСКА Пламен Марков вярва, че титлата в Първа лига ще се реши чак в самия край …Mar 29 2018bgsport.net

В крайна сметка обаче шефовете от „Армията” се спряха на румънския специалист Едуард Йорданеску.
Припомняме, че именно Бербатов помогна за старта на треньорската кариера на Томаш, помагайки му да поеме преди време втородивизионния тогава Банско.
В момента Томаш е начело на Берое, където от своя страна искаше да покани бившия капитан на националния отбор. До трансфер на Димитър при „зелените” обаче не се стигна.
Източник blitz.bgНе е само Каранга: Турски грандове полудяха по важен играч на ЦСКА, готвят се конкретни офертиЕмисари на турските грандове Бешикташ и Фенербахче буквално „полудяха“ по новата звезда на ЦСКА Кири…Mar 29 2018bgsport.net

Коментари