Брутален Манолев: Съдиите, марш на семинар във Фуфа! За дузпа за ЦСКА трябва да застрелят Каранга с карабина!

910

Лидерът на ЦСКА Станислав Манолев даде изключително емоционално интервю пред BiT, в което направи на пух и прах съдиите, ощетявали „червените“ до момента през сезона. Десният халф, който говори след победата с 3:0 над Дунав, отсече, че може да се говори за тенденция срещу отбора от „Българска армия“.
„Въпреки съдиите спечелихме, не е нормално да си домакин и да ти се случват такива грешки. Да ходят на семинари във ФИФА ли, във фуфа ли… Разбирам един път грешка, втори път, но това е всеки мач по две-три грешки. Или толкова си могат съдиите, или някои стои зад това нещо. Възможно е някой да плаща срещу нас, да дава премии на други отбори, но още не могат да си ги вземат момчетата. Да са живи и здрави и да продължават да се борят по този начин“, иронично завърши Манолев и заяви, че за да бъде свирена дузпа за ЦСКА някой от нападателите на „червените“ трябва да бъде застрелян с пушка, визирайки нарушението на Мирослав Будинов от Дунав срещу Фернандо Каранга.

„Бях на един метър, сигурен съм, че я имаше. Питах петия съдия и той вика „корнер“. Трябва да дойде някой с карабина да застреля някой от нападателите ни, за да ни дадат дузпа“, отсече вторият капитан на ЦСКА и коментира конкуренцията за трофеите този сезон. „За Купата всеки отбор може да се пребори, но за титлата съперници са ни Левски и Лудогорец. И двата отбора са ни дразнители. На Левски ще им трябва време да се сработят, не може да вземеш 10 нови и да им кажеш „играйте“. Миналата година при нас имаше много нови играчи, но сега разликата е осезаема. Вижда се вече, че всеки знае какво трябва да прави, къде да застане. Ако се наложи, може да се избира между двата турнира, но ние искаме и двата. Всички сме едно, чужденците са много добри момчета, всеки знае за какво е тук и за какво се бори“, каза Манолев и допълни, че още е прекалено рано да се мисли за дербито с Левски на 21 октомври, въпреки че то се прокрадва в мислите на всеки от футболистите.
Източник bitelevision.com

Коментари