От ръководството на БФС разясниха процедурата по приемственост, след която отборът на ЦСКА може да бъде признат от УЕФА и футболната ни централа за наследник на фалиралото преди две години дружество.
На първо време от клуба трябва да се свържат с БФС и да изпратят цялата документация относно плащането на въпросните 8 милиона лева и придобиването на активите на ЦСКА.
След това становището, че ЦСКА е приемник се праща до УЕФА, като общо взето почти на 100 % от Европейската футболна централа се съобразяват с изпратената документация.

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са платили по 50% от сумата за емблемата и активите на ЦСКАЦСКА си върна емблемата и активите на фалиралото дружество. Днес фирма „Ред Енимълс“, която спечели …Oct 11 2018bgsport.net

Междувременно интересна информация се появи в Търговския регистър. Фирмата „Ред Енимълс“, от която бе закупена емблемата на ЦСКА, вече не се води собственост на тартора на сектор „Г“ Иван Велчев-Кюстендилеца.
Справка показва, че от днес тя е прехвърлена на Искра Григорова – един от най-доверените хора на боса на ЦСКА Гриша Ганчев.
В регистъра пише следното:
Прехвърлил: Иван Велчев
Правоприемник: Искра Григорова
Дата, на която е възникнало основанието за прехвърляне на дружествен дял: 11.10.2018 г.Извънредно: Драмата приключи! ЦСКА си върна емблематаЦСКА обяви края на драмата с емблемата на клуба. „Емблемата е наша! Ние сме ЦСКА!“, гласи изявлениет…Oct 11 2018bgsport.net

Коментари