Самозабравяне! Гриша Ганчев назначи по ловешка линия левскар за директор в ЦСКА

2445
Ганчев оттегляне

Заклетият привърженик на Левски Владислав Василев вече е директор на отдел „Връзки с обществеността“ в ЦСКА.

На бившия репортер на „Господари на ефира“ е гласувано доверие по ловешка линия – той е родом от Града на люляците.

В момента всеки член на ръководството на „червените“, от когото зависи все пак нещо, е свързан по някакъв начин с Ловеч – или е от там, или е бил в Литекс, по времето, когато сегашният финансов благодетел на столичния гранд Гриша Ганчев беше собственик на „оранжевите“.

Публиката на ЦСКА обаче едва ли ще приеме с безразличие смяната на досегашния ръководител на отдела Ина Кръстовчева с привърженика на вечния съперник Василев. Всеизвестен факт е, че докато е изпълнявал служебните си задължения за „Господари на ефира“, Владислав е ходел дори на работното си място със синьо-бял шал.

Все повече привърженици се питат и дали присъствието на Ганчев в момента носи повече вреда от полза. На него две неща не могат да му се отрекат – спасяването на клуба и офанзивата за построяване на нов стадион. Последното все още е в сферата на добрите намерения!

Управлението на ЦСКА по ловешки тертип обаче тласка все по-отчетливо славния червен гранд в пълна посредственост.

Ганчев или трябва да се нагоди към изискванията на ХХI век и на големия град или да разбере, че въпреки нечовешките усилия, които положи до този момент, може да се нареди в историята на ЦСКА редом до мрачни фигури като Александър Томов и Димитър Борисов. Нещо, което нито един червен привърженик не иска!

За Влади Василев – не е толкова сигурно.

Борислав Хаджиев

Коментари