Стойчо Младенов: Не трябва да изпускаме Ганчев

908
ганчев стойчо младенов

Не трябва да изпускаме Ганчев! Това казва една от най-великите емблеми на ЦСКА за всички времена – легендарният Стойчо Младенов, предава Труд.

„Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от „Българска армия“. В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на „Червено знаме“, а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА. Няма нищо по-добро от финансова стабилност в един клуб. Той я осигури на 100 процента.

През този сезон Ганчев направи шампионска селекция, която съм убеден, че ще стане шампион. Не е приятно да продадеш най-добрия си нападател в лицето на Али Соу и съм сигурен, че той също не го иска. Но финансовият феърплей във футбола изисква приходите ти да са повече от разходите. ЦСКА има потенциал да замести Соу. Ще ви дам пример с мой период на „Българска армия“. През 2015 година през зъби се съгласих да продадем Серджиу Буш на „Шефилд Уензди“, но тогава беше въпрос на оцеляване. Друг е въпросът, че фактори не позволиха това да се случи.

Аз не работя в ЦСКА, може и никога повече да не работя, но винаги ще съм фен на отбора. И като такъв казвам едно – Гриша Ганчев трябва да е собственик на клуба“, категоричен е Екзекуторът на Ливърпул.

Виж още:Ганчев напуска „Армията“ заради една фенска декларация? Не звучи убедително„Ганчев напуска „Армията“ заради една фенска декларация? Не звучи убедително“ е коментар на Динко Го…Feb 16 2021bgsport.net

Коментари