Гриша Ганчев готви мащабна селекция, Любо Пенев иска поне трима нови

1689
Родриго Енрике

Ръководството на ЦСКА ще има голяма среща в началото на седмицата с основна тема лятната селекция на клуба. Треньорът Любослав Пенев ще предостави списък с конкретни позиции, на които иска подсилване. Пенев ще иска поне три попълнения, пише „Тема спорт“.Ексклузивно: ЦСКА показа първите проекти за новия стадион (снимки)ЦСКА публикува на официалния си сайт първите проекти за новия стадион, които се разглеждат от ръково…Apr 5 2019bgsport.net

Едното със сигурност ще е защитник. Стивън Перейра най-вероятно ще се раздели с клуба, след като от вечното дерби с Левски не е записал нито минута участие, а напоследък дори не попада в групата за мачовете.
Нуно Томаш е под наем до края на сезона и на база на представянето му в оставащите мачове ще се прецени дали да бъде привлечен за постоянно. Интересно ще е бъдещето на Чорбаджийски, който загуби титулярното си място в последните 5 мача.

В плановете на ЦСКА попада централният защитник на Ботев Пд Кристиан Димитров и дори се заговори, че той вече е договорен от лятото. Треньорът ще иска и едно попълнение за средата на терена, най-вече с цел засилване на конкуренцията.
ЦСКА се оглежда за креативен и техничен футболист от типа на Неделев. Звездата на Ботев Пд на този етап отхвърля предложенията на армейците. Припомняме, че подобно на Нуно Томаш и Жоржиньо е под наем в ЦСКА до края на сезона и предстои да стане ясно дали клубът ще придобие правата му.„Синя“ легенда: Левски е по-слаб от ЦСКА, да пазят третото мястоЛегендата на Левски Стефан Аладжов сподели, че не знае какво ще се случи с отбора, ако през уикенда …Apr 5 2019bgsport.net

Коментари