ЦСКА си върна емблемата и активите на фалиралото дружество. Днес фирма „Ред Енимълс“, която спечели търга, преведе обещаната сума – 8 милиона лева. В платежното тя е по-малка, защото част от парите бяха платени след търга като гаранция.
Двамата собственици на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са осигурили парите. Те са дали по 50% от сумата, съобщи „Топспорт“, като се позова на свои източници.
Феновете са щастливи и благодарят на Ганчев за изпълненото обещание. Благодарност заслужава и Инджов.
Сега всичко е в ръцете на адвокатите на клуба. Очакванията са от УЕФА да признаят този ЦСКА за наследник, за правоприемник на фалиралия. Така, освен с емблема, „червените“ ще се сдобият и с историята на клуба, основан през 1948 година.
Извънредно: Драмата приключи! ЦСКА си върна емблематаЦСКА обяви края на драмата с емблемата на клуба. „Емблемата е наша! Ние сме ЦСКА!“, гласи изявлениет…Oct 11 2018bgsport.net

В същото време феновете на „червените“ изпаднаха в еуфория от новината за емблемата. Сайтът на ЦСКА падна след публикуването на добрата новина, а във форумите и социалните мрежи е пълно с благодарствени обръщения към Ганчев.
Привържениците са категорични, че ще се отплатят с масирано присъствие по време на мачовете. Те обещават трибуните на „Армията“ да са пълни още по време на следващото домакинство. На 21 октомври ЦСКА посреща Етър от 18:00 часа.
Много фенове не посещаваха двубоите на отбора, защото не виждаха приемственост на автентичното дружество. Сега се очаква от УЕФА официално да признаят този ЦСКА за наследник на фалиралия.Веселин Яневски: ЦСКА има сили за титлата, България ще се справи с Кипър и НорвегияПрез миналия месец, ЦСКА осъществи много силен трансфер, след като изпрати един от дългогодишните си…Oct 10 2018bgsport.net

Коментари