Голямата марка продава

Селекцията винаги ще бъде насочена към български играчи. Това е заявил босът на ЦСКА Гриша Ганчев, съгласно публикация в „24 часа“.

Тодор Неделев твърдо отказа да премине в ЦСКА и заради това няма да бъде преговаряно повече с него.Решено: Чужденец с добра европейска визитка поема ЦСКАСърбин с доста добра европейска визитка почти сигурно ще е следващият треньор на ЦСКА, пише „24 часа…May 16 2019bgsport.net

Няма да бъде допуснато ЦСКА да бъде рекетиран с безумни цени“, заявил Гриша Ганчев на проведената среща с феновете на клуба.
В такъв случай ще се търсят подкрепления и от чужбина, допълнил той пред запалянковците.

Междувременно Тиаго Родригес бе отличен за най-добър футболист на 32-ия кръг в Първа лига. Халфът на ЦСКА призна, че се чувства добре на „Българска армия“.

„Не трябва да мислим за друго освен за нашата работа. Ние сме професионалисти и трябва да живеем с тези неща. Трябва да даваме максималното от нас за треньора, който в момента води отбора.

Винаги излизаме за победа. По-добре е да завършиш наравно, отколкото да загубиш. ЦСКА е най-добрият отбор в страната и сме свикнали с това. Който не дойде в отбора с тази нагласа, е на грешното място. Трудим се много усилено да спечелим мачовете си.

Тръгването на Любо Пенев беше неочаквано, но ние си вършим работата.
Поднових договора си с отбора за три години. Ако не бях щастлив, нямаше да го направя. Ще се раздавам максимално за този клуб и ще давам най-доброто да защитавам тази фланелка.

Има много фактори, които влияят на това да не отбелязваш. Много пъти създаваш много положения и топката не влиза. Понякога можеш да вкараш с един удар“, каза Тиаго.Мълния от ЦСКА: Ас на „армейците“ на крачка от Висшата лигаАнглийският елитен Уулвърхемптън предлага 860 000 паунда на ЦСКА за Едвин Джеси, пише HITC, цитиран …May 16 2019bgsport.net

Коментари