Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

405
Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от клуба, пише „Тема Спорт“. През миналата седмица се появиха информации, че бизнесменът е готов да хвърли бялата кърпа и да сдаде управлението на гранда. Те обаче не отговарят на истината според колегите ни от всекидневника.

В момента Ганчев е концентрирал усилията си върху намирането на старши-треньор на тима. Набелязани са няколко чуждестранни специалисти, като не е изключено името на новия наставник да бъде обявено малко след края на реванша от полуфиналите за Купата на България срещу Славия в четвъртък.

На трибуните на „Българска армия“ за срещата с „белите“ може да присъства легендата на Партизан и доскорошен треньор на Чукарички Саша Илич. Както вече стана ясно, „червените“ са влезли в контакт със сърбина доста преди напускането на Стойчо Младенов. Преговорите между двете страни обаче засега са в застой.

Паралелно с търсенето на нов треньор Ганчев следи изкъсо и напредването на проекта за реконструкцията на стадиона. Според различни източници в началото на месеца ръководството на ЦСКА е депозирало 30 млн. лева, които да послужат като гаранция за намеренията на клуба. Очаква се скоро от „Армията“ да излязат с официална информация по темата.

Коментари