Гриша Ганчев привика чужденците в ЦСКА, Фабрини и Соу сред най-критикуваните

755
Владислав Василев

ЦСКА се прибра от Подгорица веднага след двубоя с Титоград, а още на летището в Черна гора силният човек в клуба Гриша Ганчев разговаря повече от десет минути с петима от чужденците – Соу, Фабрини и португалците Пинто, Томаш и Тиаго. Те обсъдиха детайлно двубоя в Подгорица.

В деня преди мача Ганчев проследи и тренировката на тима. Благодетелят на армейците беше плътно до отбора в Европа и през миналата година. С чартъра на армейците пътуваха още Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков и Георги Велинов.

С делегацията беше също целият директорски състав на ЦСКА, синът на съсобственика Юлиян Инджов – Деян, тв журналистката Светла Петрова, както и юристът на клуба Станислав Трендафилов. На реванша с Титоград във ВИП ложата пък беше кметът на Подгорица Иван Вукович. А Люпко Петрович и треньорът на съперника на ЦСКА Драголюб Джуретич проведоха дълъг разговор около час преди срещата във вторник.

Следващата такава на „червените“ в Лига Европа е домакинство на Осиек в първия мач от втория кръг в четвъртък, 25 юли, от 20:30 часа. Тя ще се играе на „Армията“, както тази с Титоград, а сектор Г отново ще е затворен. Билетите пък са в продажба от вчера. Очаква се двубоят на „Армията“ да бъде излъчен от bTV action, както този с Титоград преди седмица. Има вероятност тази телевизия да вземе правата и за реванша с Осиек. На този етап нищо не е обявено официално, пише „Тема спорт“. Гостуването на ЦСКА в Хърватска ще е на 1 август (четвъртък), а началният час ще е 21:45 българско време.

Коментари