Десподов, 2017: Някои неща не се купуват с пари! Десподов, 2021: Тръгвайте си, страх ме е

5624
Десподов

Кирил Десподов очаквано беше посрещнат с вълна от недоволство при завръщането си на стадион „Българска армия“. Феновете на ЦСКА за първи път имаха възможност да посетят мач между „червените“ и Лудогорец, след като крилото премина при големия съперник.

Победата на ЦСКА с 4:1 сама по себе си пробуди много коментари, но считаното за предателство действие на Десподов също продължава да е обект на дискусии.

Фен на 31-кратните шампиони в една от големите групи във Facebook припомни много любопитно изказване на фланговия играч от януари 2017 година:

„Днес на контрола в Австрия ЦСКА имаше повече фенове отколкото Лудогорец, когато стана шампион! Някои неща не се купуват с пари, само ЦСКА!“, гласи публикацията на Десподов.

Фенове чакаха дълго Десподов при автобуса, той се скри

Много фенове на ЦСКА останаха дълго след края на мача с Лудогорец до автобуса на гостите, предава Топспорт. Те искаха да изпратят Кирил Десподов. Крилото на „орлите“ обаче се скри и не посмя да направи десетината крачки, които щяха да го отведат от съблекалнята до седалката му във возилото.

Много полицаи и частна охрана на Лудогорец пазеха автобуса. Феновете обаче демонстрираха търпение и стояха дълго време. Бурни освирквания получи Козмин Моци. Привърженик на ЦСКА пък се помайтапи с един от чужденците на Лудогорец и го викна за снимка. Футболистът тръгна към него, но полицаите го върнаха.

В крайна сметка, след дълго чакане, феновете се разотидоха. Явно Кирил Десподов е бил предупреден да се прибере в автобуса, след като и последният фен е напуснал района на стадиона.

Виж още:Ревизията във футбола започна! Тежък старт за Лудогорец в първия ден без БойкоЛудогорец катастрофира тежко в първия ден без Бойко Борисов начело на държавата. Досега възходът на …May 13 2021bgsport.net

С ВАР няма на килимчето пред боса: Три мача, три червени картона и три дузпи срещу ЛудогорецИзглежда системата за видео повторения не е на кадем за Лудогорец. За само три мача „орлите“ вече ви…May 13 2021bgsport.net

Коментари