Джони Велинов закри проекта от Разград: ЦСКА излиза на терена и бие Лудогорец – в Първа лига и за Купата

1731

Легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор Георги Велинов даде оценка на треньора на отбора Нестор ел Маестро, както и на тези играчи, които застават под 7-метровата рамка. Пред „Тема спорт“ той говори и за предстоящия мач на ЦСКА срещу Дунав на чужд терен.
„Свързан съм и с двата клуба, но почти целият ми живот е преминал в ЦСКА. Очаквам „армейците“ да победят, защото друго пред отбора просто не съществува. „Червените“ ги устройват само победи до края на полусезона.
Не искам да правя сравнения между вратарите на ЦСКА и Левски. Лично мен ме интересуват тези на „армейците“. И двамата са добри – Черниаускас и Стипица. Георги Китанов също притежава необходимите качества, но в момента той е преотстъпен на Черно море.Георги Атанасов с горещ коментар: Къде ЦСКА превъзхожда Левски и Лудогорец, взети заедноЦСКА безусловно е отборът с най-изразено родно присъствие сред трите водещи в първенството, коментир…Nov 20 2018bgsport.net

Затова който и да застане под рамката, няма да има никакви проблеми.
ЦСКА не е на този полюс да се правят трагедии, а напротив – в клуба винаги е имало добри вратари и ще продължава да бъде така.
Двубоят с Лудогорец е най-чаканият. С него ЦСКА ще си върне за загубата в Разград в началото на сезона. Смятам, че „армейците“ са по-добрият отбор в момента и това трябва да се покаже в мача. Очаквам го с нетърпение, защото и индикациите са, че стадион „Българска армия“ ще бъде пълен.
Просто „армейците“ излизат и печелят, а напролет продължават и за Купата на България (б.р. – двата тима се паднаха на четвъртфиналите).

ЦСКА няма от какво да се притеснява за тази среща, защото си върви крачка по крачка към целите и за мен накрая на сезона ще има поводи за усмивки.
Имам наблюдения върху работата на Ел Маестро и съм доволен от нея. Лека-полека мисля, че нещата ще си дойдат по местата. Това, което искаме всички. Много футболисти ми харесват от тима. Преди всичко бих отличил Кирил Десподов. Той е един от любимците ми. Също така Тиаго Родригес, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски… Да не ги изброявам всички, за да не се обиди някой“, каза още Джони Велинов.Отлична новина за ЦСКА – ас с изтичащ договор обяви, че е готов да преподпишеЦСКА ще задържи спрягания за трансфер халф Тиаго Родригес. Португалецът ще поднови договора си с клу…Nov 20 2018bgsport.net

Коментари