Дижон: Българите провалиха сделката

910
дижон соу

Президентът на френския Дижон Оливие Делкур обясни за проваления трансфер на Али Соу от ЦСКА. Според него до това е довел проблем със сканирането на документите в България.

Той призна, че френският клуб е бил готов с всичко по сделката в 23:30 часа вечерта и е трябвало само да получат подписаните документи, за да се финализира трансфера. В крайна сметка обаче това не се е случило и Соу ще остане на „Армията“.

„Наблюдавахме този играч от известно време. Когато обаче си на финалната права и си в последния ден на трансферния прозорец може да се получат усложнения. Миналата година се случи нещо подобно с Мунир Шуиар и ние знаехме какво да очакваме. Всичко от наша страна беше готово в 23:30 часа. В България обаче имаше проблем със сканирането. Всичко, от което се нуждаехме бе само да бъде подписано споразумението между двата клуба и да се прикачат документите“, обясни босът на французите.

Виж още:ЦСКА направи атомно нападение, пробитият Десподов нямаше и да е резерваЦСКА направи нападение, с което може да стресне дори „Рома“ в Лига Европа. В изключително турбулентн…Oct 6 2020bgsport.net

Коментари