Димитър Пенев с апел към феновете на ЦСКА: На палете димките преди да вкараме, за празниците ударете по едно съединение (ВИДЕО)

3276

Привържениците на ЦСКА не бива да палят факли и димки преди отборът да поведе на терена. Предупреждението дойде не от кой да е, а от живата легенда на клуба Димитър Пенев. „Някои  от момчетата в отбора не са свикнали с такива работи, получават стрес, особено ако не сме повели. А феновете да са живи и здрави, да пият за празниците по едно съединение от кока кола и водка“, заяви почетният президент на ЦСКА.

Шеф в ЦСКА отсече категорично: Страх и злоба тресат Лудогорец, причината е, че вече ги задминахмеГлавният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, пред БНТ че си личи голям страх от Лудогорец, тъй ка…Dec 18 2017bgsport.net

Според Пенев ръководството на ЦСКА дава нужното спокойствие на треньорския щаб и това помага на Стамен Белчев и екипа му да вършат работата си на високо ниво. „Всички, които обичаме ЦСКА видяхме доброто представяне през този сезон. Съвсем естествено завършекът на сезона в четвъртфинала за купата на България с Лудогорец бе добър момент. Хората са на мнение, че сега ЦСКА тръгва нагоре, но какво значи това? ЦСКА винаги е бил само горе. Последните мачове дават самочувствие на ръководството и нашите фенове. Когато се създаде една добра организация и се даде спокойствие на треньорите, нещата се получават. Не трябва да има групи в състава. В ЦСКА винаги сме били дисциплинирани, защото сме били в родната армия. Когато успееш да развиеш качествата на футболистите, ще дойдат и успехите. Смятам, че Стамен Белчев се справя със своите треньорски качества. Има и добри помощници. Той е открит и споделя своите виждания със сигурност не е грандоман“, заяви треньор №1 за ХХ век на България.

В ЦСКА си го водеха като сигурен трансфер, сделката обаче е на път да се разсъхне… Ето с кой нападател „червените“ ще се разминатНападателят на Рийд Сайфедин Чаби, който е трансферна цел на ЦСКА, разкри, че поне до лятото ще оста…Dec 18 2017bgsport.net

Коментари