Ел Маестро изригна: Съветват ме хора, които не са спечелили нищо. Нека първо да се докажат!

2823

Наставникът на ЦСКА Нестор ел Маестро беше доволен от победата с 3:0 над Септември. Специалистът заяви, че не е никак положително, че ръководството е излязло да обяви, че стои зад него пред медиите. Освен това той отговори на критиците, че първо трябва да отидат да спечелят нещо в чужбина, а чак след това да му дават акъл.
„Винаги е важно да печелиш, след като си загубил. Днес беше важно да победим след резултата преди седмица. Имаше напрежение през седмицата. Днес се видя, че бяхме нервни, но най-важното е, че спечелихме. Головете променят двубоите. Много от нашите мачове протичат по еднакъв начин. Днес успяхме да излезем напред в резултата. Смятам, че имаме много балансиран състав. Не мога да кажа кои са най-добрите 11.ЦСКА пълни касата през зимата: „Червените“ поставиха цена на Десподов и Чорбаджийски, ето къде ги искатЕлитни турски клубове се облизват за крилото на ЦСКА Кирил Десподов. Националът е може би най-добрия…Oct 5 2018bgsport.net

Разполагам със силен състав. Доволен съм, че мога да променям състава и от това да не страдат резултатите. Тиаго получи само удар, няма нищо сериозно. Обикновено даден клуб, когато излиза пред пресата и казва, че е зад треньора, това не е положително. Това означава, че нещо не е наред“, сподели с усмивка треньорът.
„Меденият месец между нас приключи. Както аз, така и клубът трябва да се прегрупираме и да си върнем доверието на феновете. Трябва да печелим и крачка по крачка да си върнем доверието, което загубихме самите ние. Говоря с ръководството почти всеки ден и след всеки мач. Анализирахме мача с Левски, както правим винаги. Не е това, което очаквате. Всички сме разочаровани и просто анализирахме загубата. Сега трябва да бъдем много конструктивни.

Не знам дали целта е да станем шампиони. Получих много съвети и критики от много хора, които дори не познавам. Разбирам, че много от тях мислят, че са по-добри от мен и искат да бъдат на мое място. Изглежда така, сякаш всеки тук знае как ЦСКА трябва да стане шампион. Разбирам, че това е най-големият клуб в страната. Обикновено трябва да спечелиш нещо, за да даваш съвети и да критикуваш. Предлагам на всички тези да отидат някъде, да спечелят и след това да се върнат, за да критикуват. ЦСКА и София не са най-лесното място за работа за мен. Когато нещата в отбора не вървят, аз се абстрахирам от това”, завърши Ел Маестро.Червена България ликува! ВКС с отлична новина за ЦСКА, отряза Борносузов: На ред е плащането на емблематаВърховният касационен съд (ВКС) излезе с решение по жалбата на треньора в ДЮШ на ЦСКА Атанас Борносу…Oct 4 2018bgsport.net

Коментари