Ето това най-големия проблем за ЦСКА преди търга за базите. Вече е ясно кога ще стартира конкурсът

3911

Министерството на спорта ще обяви официално началото на конкурса за базите на ЦСКА най-късно в петък, разбра „Тема Спорт“. Дружеството, в чиито активи бяха заведени „Армията“ и Панчарево – „Сердика спортни имоти“, бе вписано в Търговския регистър в понеделник следобед и процедурата за имотите вече може да стартира.
Спортният министър е запланувал и пресконференция във връзка с базите на ЦСКА. Държавното ведомство е подготвило редица критерии, които трябва да бъдат изпълнени, за да се придобият „Армията“ и Панчарево за дългосрочно ползване. След обявяването на конкурса ще започне да тече едномесечен срок, в който могат да се подават кандидатури за двата спортни комплекса.
В момента се изчаква единствено прибирането в България на спортния министър Красен Кралев, който бе на дълга обиколка в чужбина. Турът му стартира в Южна Корея, където присъства на Съвета на учредителите и Изпълнителния комитет на Световната антидопингова агенция (WADA) – Кралев вече е неин член.Страшен скандал! Видео клип събра чудовищните съдийски тесли срещу ЦСКА и закопа Перукерията в Бояна (ВИДЕО)От началото на сезона в Първа лига почти няма мач на ЦСКА, в който да няма поне по 1-2 спорни решени…Nov 21 2017bgsport.net

След това спорният министър бе в Лондон, където изгледа победата на Григор Димитров над Джак Сок в полуфинала в турнира АТП Мастърс на 18 ноември. А в понеделник Кралев посети и Брюксел, където говори по време на заседание на Съвета на Европейския съюз.
В ЦСКА очакват редица фирми с общ корен да се включат с контрапредложения на това на клуба и за пореден път да опитат да провокират напрежение, което може да се окаже и най-големия проблем. Не е изключено да се повторят цирковете от края на март и края на май с търговете за активите на ПФК ЦСКА АД, проведени на „Армията“ и в Кърджали. Тогава кандидати, за които бе разкрито, че са свързани с едно лице, излязоха със свои оферти за придобиване на фалиралото дружество. В крайна сметка „Ред Енимълс“ спечели наддаването с колосалното предложение за 8 милиона лева, а репортаж на „Господари на ефира“ показа кой кой е в търга за активите.
В ЦСКА вярват, че ще спечелят конкурса и за базите на клуба, в които наляха значителна сума през последните две години, а имат и грандиозни инвестиционни планове за тях.
Източник 7dnicska.bgВ ЦСКА вдигнаха ръце от трансферно разочарование. Търсят нов отбор през зимата за ялов нападателЦСКА ще се раздели с нападателя Кевин Кубемба по време на паузата, пише „Меридиан Мач“. Причината – …Nov 21 2017bgsport.net

Коментари