Жеков: Ради ми счупи телефона да ида при измислените… Няма как – аз съм от ЦСКА и съм на „Армията“

433
Жеков

Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира победата на отбора в последния му мач и случилото се в Сектор „А“ на стадион „Българска армия“.

„Публиката вече не е като едно време, когато играехме ние. Сега са по-озлобени. Виждайки два отбора с име ЦСКА, те реагират. Победата си е победа. Вторият гол нямаше хващане. Трудно се намира този ъгъл. Напрежението също оказа влияние върху ЦСКА. И двата отбора осъзнаваха, че битката ще е на живот и смърт.

Чух обидите към Стойчо Младенов. Но, вижте – цял живот е в ЦСКА и изведнъж напуска. Те и мен ме викаха, дори преди него. Ради Здравков ми се обажда 10 пъти, счупи ми телефона. Казах му, че не мога да отида. Как ще отида? Дошъл съм на „Армията“ и съм си тук. Това е измислен отбор за мен. Гледаха да разделят ЦСКА и хоп – 1948. Никой не ме е гонил. Стойчо и него не са гонили. Колко пъти се връщаше като треньор? Той се уплаши, че ще има дерби и напусна. Неговите номера нямат край. Тази победа е специална. Трябваше да бием тези „съименници“. Хвърлиха се всички, с яко тичане, борба и натиснаха. Показаха по-голямо желание“, каза Жеков пред „Мач Телеграф“.

Коментари