Журналист зададе няколко горещи въпроса: Ел Маестро и брат му Никон ще променят ЦСКА? Нима?

3218

Приех офертата от Спартак (Търнава), защото нямах по-добра. А и този град е на час и половина с кола от моя дом“.
Това е фаворитът за нов треньор на ЦСКА. Събран в няколко думи. Показателни за много неща – от всичко, до едно голямо нищо.
Нестор. Който в даден етап от живота си решава, че няма как да стане известен футболист или треньор само на база способностите си, заради което променя фамилията си от „Йевтич“ на… Ел Маестро.
Без футболна кариера, без сериозна треньорска такава (водил е като старши треньор само един отбор, вече уточнихме защо), но считан за почти сигурен нов наставник на ЦСКА. Нещо като парадокс се усеща тук.Гръм от Словакия: Купена ли е титлата от тима на новия треньор на ЦСКА Ел Маестро?Огромен скандал се развихри от вчера в Словакия и в центъра му се оказа шампионът Спартак Търнава, ч…Jun 5 2018bgsport.net

И това не е всичко.
Нестор има брат, който е с десетина години по-млад от него. Никон. Отново с фамилия „Ел Маестро“, разбира се. Където Нестор е бил помощник, Никон е присъствал като футболист.
В Спартак (от град Търнава, близо до дома на Нестор) Никон е помощник на брат си. Вероятно двамата ще пристигнат в София в пакет. Заради опита и сработеността си. Да покажат какво могат. Или пък да научат нещо ново за футбола. Което не са успели да придобият в досегашния си професионален път.
Дълъг професионален път. Изпълнен с множество лесни и трудни моменти. Официално – за цяла една година…

Въпрос: С какво Нестор Ел Маестро и брат му Никон превъзхождат Христо Янев?
Още един въпрос: На какво основание ще бъде доведен Маестрото на „Армията“?
Трети въпрос: Ще се промени ли ЦСКА към добро, само заради прякора на евентуалния си нов треньор? Ще стане ли шампион?
Стамен Белчев, Христо Янев, Нестор Ел Маестро. Еволюция без прецедент.
В полза на клуба? На отбора? Или на феновете?
Георги ПЕТКОВ
Източник topsport.bgКраси Балъков между Етър и червените: Легендата имал пръст за избирането на Ел Маестро за треньор на ЦСКАБъдещето на Красимир Балъков все още не е известно. Той продължава да е реален вариант за директорск…Jun 5 2018bgsport.net

Коментари