Защитникът Антон Недялков взе виза за САЩ и направи емоционално обръщение: Нека феновете на ЦСКА не ми се сърдят

1009

Продаденият от ЦСКА бранител Антон Недялков вече е получил виза за САЩ. Той бе трансфериран за 1,5 млн. долара в елитния ФК Далас, като лети за щата Тексас по-късно тази седмица. От понеделник ще се присъедини и към подготовката на отбора – тя стартира именно на 22-ри.
„Всички документи са уредени, летя за Щатите през тази седмица„, каза Недялков пред „Тема спорт“.
Той трябваше да получи специална виза за чуждестранни спортисти, като това се е случило преди броени дни. Трансферът на Недялков бе обявен на 22 декември. Всичко около продажбата се е случило със съдействието на акционера в ЦСКА Христо Стоичков.Току що дошъл бразилец изненадващо напусна ЦСКА, „червените“ са впечатлени от колумбиеца БланкоТрите зимни попълнения на ЦСКА Алберг, Бланко и Жеферсон стартираха подготовката с отбора от първия …Jan 17 2018bgsport.net

Камата, който е близък приятел с един от шефовете на Далас, е предложил Недялков на клуба още преди няколко месеца. Той е бил наблюдаван и харесан в редица срещи.
„Не съм взел грешно решение. Искам да кажа на феновете на ЦСКА да не ми се сърдят. Просто реших, че вече е дошло време да направя следващата крачка и да продължа развитието си в чужбина“, каза Недялков в началото на януари в интервю за клубния сайт. Бранителят може да направи дебют на 3 февруари в контролата на Далас с аматьорскя Чатануга.
Източник livesport.bgФернандо Каранга вече е в Сандански, от ЦСКА решиха как реагират на закъснението на бразилския голаджияНападателят на ЦСКА Фернандо Каранга се присъедини към лагера на червените в Сандански. От клуба оба…Jan 16 2018bgsport.net

Коментари