Звезда на ЦСКА обяви: Напускам! Благодаря за цялата подкрепа, още тази година ще сте шампиони (СНИМКА)

3700

Густаво Кулма напуска ЦСКА. Това стана официално, след като самият футболист обяви раздялата в социалната мрежа Инстаграм и написа няколко реда, с които се сбогува с “червените”.
Ето какво написа Кулма: “Искам да благодаря на ЦСКА за цялата подкрепа, която винаги съм получавал, за прекрасния клуб и за добрите спомени, които винаги ще помня. Пожелавам им всичко най-добро и да знаят, че могат да бъдат шампиони още тази година. Винаги ще ги нося в сърцето си!”.
Доскорошното крило на “червените” най-вероятно ще премине в редиците на елитния мексикански Некакса.
10Преди минути. Важна новина за ЦСКА от Лозана. Ето какво се реши за делото на „червените“ срещу УЕФААрбитражният съд в Лозана отлага делата на ЦСКА срещу УЕФА във връзка с недопускането на тима до уча…Jan 23 2018bgsport.net

Густаво Кулма е роден в колумбийското градче Тумако, но още като дете семейството му се мести в град Ортигал. Има по-голям брат Джон Кулма, бивш футболист на Бней Сахнин, Макаби Хайфа и Брест, който е и негов мениджър. Изявява се еднакво успешно и по двете крила на атаката. На 15 януари 2016 година Кулма преминава в състава на Литекс (Ловеч) като заместник на продадения Данило Асприля. От 14 юни 2016 година е футболист на ЦСКА. Футболната му кариера започва в колумбийския Онсе Калдас, където изиграва 52 мача и бележи 6 гола. С екипа на ЦСКА Густаво Кулма записа 45 мача, в които успя да се разпише 9 пъти.
Източник 7dnicska.bgГриша Ганчев е дърпал уши в ЦСКА. Ето до каква видима промяна е довела категоричната намеса на благодетеля на „червените“Нападателят на ЦСКА Кирил Десподов заяви, че собственикът на клуба Гриша Ганчев е допринесъл за него…Jan 22 2018bgsport.net

Коментари