Ивънредно: ЦСКА отново води преговори с легенда! Предстоят ли кадрови промени на „Армията“?

1683

ЦСКА и Любослав Пенев преговарят отново, съобщиха колегите от „Топспорт“. „Армейците“ са разговаряли два пъти с легендата, откакто собственик на клуба е Гриша Ганчев. И двата пъти не се стигна до завръщане на Пенев в ЦСКА, защото е поискал прекалено висока заплата за поста треньор.
Преди дни Любо е бил на среща с главния мениджър на „червените“ – Стойчо Стоилов, разбра нашата медия. Този път преговорите не са за наставник. Ръководството на ЦСКА иска Пенев за спортен директор. В момента този пост заема Пламен Марков. Ако сега има разбирателство за заплатата на бившия национален селекционер, Любослав ще работи с Нестор ел Маестро, ще бъде връзката между треньора и шефовете в клуба.Убийствено: Лудогорец срещу ЦСКА на ¼-финал за Купата на България (ПЪЛЕН ЖРЕБИЙ)Фаворитите в турнира за купата на България Лудогорец и ЦСКА ще играят един срещу друг на четвъртфина…Nov 7 2018bgsport.net

Ръководството има и втори вариант за нов спортен директор, ако за пореден път преговорите с Любослав Пенев ударят на камък. Това е човек, който и в момента работи в ЦСКА. Става въпрос за главния скаут на първия отбор – Велизар Димитров.
Пламен Марков няма да бъде спортен директор, но ще остане при „армейците“ на друг пост. Дали ще е по-висок от настоящия, остава да разберем.
Преди дни (след дълго мълчание) Любослав Пенев даде интервю за столичен вестник, в което се изказа ласкаво за собственика на ЦСКА – Гриша Ганчев.
Съсобственикът на клуба Христо Стоичков каза на няколко пъти, че отношенията му с Любо са охладнели, но това няма да е пречка за евентуалния директорски пост на Пенев в ЦСКА. Стоичков дълго време е в чужбина и не участва пряко в процесите на „Армията“.Така се роди гробницата за шампиони… На този ден ЦСКА сваля скалпа на Аякс (ВИДЕО)„София е гробница за шампиони”. Така западната преса определя българската столица след големия триум…Nov 7 2018bgsport.net

Коментари