Извънредно! Фенове на ЦСКА: Близки до Кирил Домусчиев стоят зад баталните сцени на „Лаута“

3682

Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част от хората на Локомотив Пловдив, за боя на мача с ЦСКА. Това заяви пред Нова телевизия Росен Петров от фенклуба на ЦСКА, който коментира случилото се по време на футболната среща в неделя в Пловдив“.
„Програмирано е да стане така. Хора, близки до Кирил Домусчиев са дали пари на част от хората на Локомотив Пловдив. Може да се провери дали тази фирма, която охранява, няма общо с Кирил Домусчиев“, допълни Петров. По думите му собствениците на фирмата изнудвали клуба да охраняват срещата, защото в противен случай ще имат проблеми.
„Умишлено полицията е остана отвън, но това не е по вина на полицията. Това нещо се решава от собствениците на клуба. Когато те не желаят полицията да ги охранява, полицията не може да направи нищо“, заяви Петров в интервю за Нова тв.
По думите му боят започнал от 4-5 души, от които двама руски граждани. Единият от тях бил „легенда в ултраскултурата в Москва“. Петров разказа, че провокаторите се приближили до футболистите на ЦСКА и започнали да ги плюят и с жестове да показват, че ще им прережат гърлото.Извънредно. БФС определи наказанията на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА, санкциите са сериозниДисциплинарната комисия към БФС определи наказанията на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА след боя, който с…Nov 27 2017bgsport.net

„Информацията, която имаме, показва, че всичко това е било предварително планирано“, каза Петров.
По думите му няма как на високорискова футболна среща да няма засилена охрана и присъствие на полицията.
Директорът на полицията в Пловдив ст. комисар Атанас Илков каза, че футболната среща е „заявена“ от ръководството на Локомотив Пловдив. В искането се посочвало, че охраната в стадиона ще се бъде поета от частна охранителна фирма. „Това е мач от рисковите категории и по тази причина полицаите бяха в непосредствена близост до стадиона, за да могат да реагират. И след като беше поискано съдействие от представител на БФС и сили на охранителната фирма, полицейските служители влязоха в стадиона“, обясни началникът на пловдивската полиция.
Той потвърди, че сред 11-те задържани има и двама руски граждани.
Източник pik.bgИграч на ЦСКА е ударен от фен на Локомотив, „червените“ посочиха кой е виновен за грозното меле на „Лаута“Футболист на ЦСКА бе ударен от нахлул фен по време на мелето, което се разрази малко преди края на п…Nov 26 2017bgsport.net

Коментари