Ицо Янев поля „проекта от Разград“ с леден душ: Лудогорец трябва да се радва, че играе в едно първенство с ЦСКА

4223

Бившият футболист на ЦСКА Христо Янев коментира ситуацията в родното първенство и предстоящия мач между „червените“ и Левски. Той бе част от демонстративен мач между отборите на Димитър Бербатов и Ник Левентис, част от кампанията „С усмивка“, насочена срещу всички прояви на агресията.
„Толкова отдавна беше, когато и аз играех футбол, че и аз съм забравил. Много хора дойдоха, Инициативата е страхотна и това, че така е организирано всичко, говори колко много искаме да предадем на хората около нас това, което правим“, сподели Янев.
„Трудно е да се каже кой влиза като фаворит в мача между Левски и ЦСКА. Обикновено този, който влиза като фаворит излиза като загубил. Мога да говоря конкретно за отбора на ЦСКА – има добри футболисти.Чужди медии: Ас на ЦСКА няма търпение да заиграе в Англия, готвят оферта за 1,5 милиона леваМедиите в Гана твърдят, че офанзивният играч на ЦСКА Едвин Джеси „няма търпение да заиграе в Англия“…Sep 24 2018bgsport.net

Притежава голяма класа в момента, която не е била от дълго време. Мисля, че всеки, ако даде най-доброто от себе си, може да се поздравим с успеха.
Това, че ЦСКА и Левски заемат първите две места в таблицата, ще направи дербито по-оспорвано, но не и по-различно. Това са двата отбора, които винаги определят помежду си кой да спечели самочувствие за феновете си с в дните след мача. Този мач се играе за феновете и за футболистите, които са на терена.
Лудогорец трябва да стане още три пъти по седем пъти шампион, за да стигне ЦСКА. На тоя етап трябва да се радват, че участват в едно първенство с отбор като ЦСКА“, коментира родната Първа лига.Мълния от „Армията“: Гриша Ганчев води нов бразилец в ЦСКА, очаква се развитие на трансфера до часовеРъководството на ЦСКА продължава да води преговори с бразилски офанзивен халф. От „Армията“ пазят им…Sep 20 2018bgsport.net

Коментари