Пълен миш-маш с Кайседо, агентът му нападна ръководството на ЦСКА

205
Кайседо

Агентът на Жорди Кайседо отговори на информациите от страна на ръководството на ЦСКА, че нападателят не неоткриваем.

Вчера в мексиканските медии се появиха информации, че Кайседо е сигурно ново попълнение на местния Тигрес, но часове по-късно от „Българска армия“ излязоха с официално съобщение, че нямат идея къде е еквадорецът, оферта за него няма, а клубът ще търси правата си по съдебен път.

Пред „Гонг“ агентът му Ернан Банято отрече подобни неща и каза, че никой от клуба не го е търсил, а единственото, което е получавал са заплашителни съобщения.

„Дали някой от клуба ми се обади да ме пита дала знам къде е Жорди? Отговорът е не. Единственото, което правеха е да ми пращат заплашителни съобщения.

С Жорди всичко е наред. Той е в София и изчаква, тъй като загуби багажа си в полета от Еквадор към Европа. Той ще продължи подготовка с ЦСКА.

Скоро ще има официално съобщение по темата. Това, което направи клуба на официалния си сайт и в социалните мрежии не е нормално“, заяви той.

Освен заради липсата на Кайседо, ръководстовто на ЦСКА обвини и неговия агент за разкриване на конфиденциална информация от договора на играча. Причината е, че преди седмица той сподели пред медии в Южна Америка, че клиентът му има откупна клауза от 2,5 милиона евро.

Коментари