Какво се случва в ЦСКА: Ще има ли нови или „червените“ се отказват от трансфери

2207
Уесли Ната

Трансферният прозорец в България затваря съвсем скоро – в четвъртък, 28 февруари. Мнозина фенове на ЦСКА си задават въпроса: Ще има ли нови футболисти в отбора или „червените” са отписали трансферите и ще я карат до края на сезона с наличните играчи?
В Борисовата градина пазят пълно мълчание по темата. Агенция „Блиц“ обаче се опита да разбере дали да се очакват новини и научи следното:
На 99% ЦСКА ще представи най-късно в четвъртък нови футболисти. Те ще бъдат двама или трима. Почти сигурно двама ще са чужденци, а един ще е българин. Възможно е обаче и тримата да са от чужбина.Не е само загубата: Страшен шамар за ЦСКА след дербитоЦСКА даде 4 жертви във вечното дерби. Едвин Джеси получи директен червен картон и ще бъде наказан по…Feb 25 2019bgsport.net

Както е известно, в полезрението на Любослав Пенев попада Иван Бандаловски, но защитникът е собственост на Берое и за привличането му трябва да бъдат платени пари. Контрактът на бранителя изтича през лятото и не е изключено той да подпише сега предварителен договор с „армейците”, който да влезе в сила от 1 юли.
Под сурдинка се говори, че има вероятност въпросният българин, който ще акостира до дни на „Армията”, да е Иван Иванов. Централният защитник в момента е свободен агент и Любо Пенев е провел разговор с него. Но какво се е случило, поне до момента няма официална информация.
За чужденците всичко се пази в тайна – не само имената им, но и тяхната националност. Най-вероятно става въпрос за халф и крило.ЦСКА, къде ви е играта, стига само за съдията!Добре, че живеем във век на силно развити технологии. Добре, че крива или лоша, демокрацията, под ня…Feb 26 2019bgsport.net

Коментари