Коментар: ЦСКА демонстрира сила и цялата корумпирана машина на БФС ще заработи още по-интензивно срещу нас

660

ЦСКА е в серия от 7 поредни победи в Първа лига. Като добавим към тях и категоричната победа за Купата на България срещу Несебър с 4:1, можем да заключим, че отборът започва да демонстрира сериозна сила, с която “червените” да подплатят шампионските си амбиции.
Точно по тази тема е написал няколко реда “червеният” фен Пламен Живков.
Ето какво написа той:
“Почвам да се плаша от нашата сила. С 80% променен състав, на чужд терен, срещу един от водещите отбори от “Б” група, победихме с лекота, като стилът на игра не се отличаваше съществено от предишните мачове. Имаме много добри футболисти за две единадесеторки и страхотен колектив.ЦСКА подписва утре договори с турци и спонсор на ЛудогорецЦСКА ще обяви поредния си спонсор на пресконференция, която ще се проведе утре от 11:00 часа на стад…Sep 20 2017bgsport.net

И най-важното. Въпреки работния ден и ранния час, привържениците ни бяха там и превърнаха и този мач в домакински. Любовта не знае граници.
Аз, разбира се, се плаша на шега, но при враговете ни уплахът си е съвсем сериозен. Тепърва ще видим чудеса от подлост и удари под кръстта. Цялата корумпирана машина на БФС, со все съдиите и комисиите, ще заработи още по-интензивно срещу нас. Но, всуе се мъчите, негодници! Никой и нищо не е в състояние да ни спре!
НИЕ СМЕ ЦСКА!!!”.
Източник 7dnicska.bgСъдията депутат, който се опита грозно да спре ЦСКА срещу Черно море, проговори! Ето как обясни скандалните си отсъждания във ВарнаФутболният рефер и депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов проговори след скандалното си съдийство на мача …Sep 20 2017bgsport.net

Коментари