Легендата Димитър Пенев довърши Левски с култов коментар: Днес Левски играеше за Лудогорец, а ЦСКА за себе си

2084

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев е на мнение, че Левски е играл за Лудогорец в днешния мач срещу „червените“.
Според Пената това е оказало влияние, защото „армейците“ са играли за себе си, докато „сините“ за друг клуб. Все пак според бившия наставник на националния отбор е рано да се говори за титла.
„Мен ме радва победата, тя е важна. Важното е, че се запазва дистанцията от първия. Те днес Левски играха за Лудогорец, а ЦСКА играеха за себе си. Далеч е да говорим за титлата все още има много време до края на шампионата“, каза Пенев.ЦСКА удари Левски с 1:0 при много тежки условия на терена, Фернандо Каранга взе скалпа на „сините“ с късен гол (ВИДЕО)ЦСКА удари Левски с 1:0 на изключително тежкия и подгизнал терен на националния стадион „Васил Левск…Mar 18 2018bgsport.net

Емблематичният вратар на ЦСКА Георги Велинов пък окачестви като „шампионска“ победата на любимия му клуб над Левски с 1:0.
„На тоя терен мач почти не се игра. Не е нормално националният стадион да изглежда по този начин. Срещу Левски нашият отбор винаги дава най-доброто. Това е шампионска победа. Оттук нататък продължаваме по същия начин и с Лудогорец, и за следващите битки с Левски“.
„Ако не вярвах в крайния успех на ЦСКА, изобщо нямаше да бъда на трибуните“, лаконичен беше легендарният страж пред журналистите.
Източник topsport.bgБивш ас на „армейците“ не остави никакъв шанс на „сините“: ЦСКА ще тресне Левски, Каранга е над всичкиБившият играч на ЦСКА Славко Матич сподели своите очаквания за предстоящото дерби с Левски. Той е но…Mar 16 2018bgsport.net

Коментари