Любо Пенев: Очакванията ми се сбъднаха, нямаше червен картон

1682
Любо срина ръководството на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира загубата на тима си от Левски в дербито на Първа лига.
Ето какво каза специалистът след поражението с 0:1:
„Ние винаги си говорим за футбол. Това, което се случва е свързано с футбол. Доволен съм от отбора. Играхме 50 минути с човек по-малко. Не бяхме далеч от това да изравним. Играхме добре до последната минута. Днес допуснахме едно недоразумение и нещата не се развиха по план.
Ние имаме бързи футболисти. Искахме да изненадаме съперника. Прегледах видеото няколко пъти. Няма червен картон. За съдията има такъв. Беше редно да бъде показан такъв и след това – за футболиста на Левски. Такива положения не липсваха и за тях.Георги Дерменджиев: Победа на Левски срещу ЦСКА ще промени статуквотоТреньорът на Левски Георги Дерменджиев даде пресконференция преди дербито с ЦСКА в неделя. Сблъсъкът…Feb 22 2019bgsport.net

Например при гола за Левски? Нали критерият е еднакъв? Нека да е подобен аршинът. След като съдиите се занимават професионално, редно е да го видят това. Но нека не акцентираме върху това.
Е, то се случи това, което очаквах. Да не задълбаваме в темите. Да не говорим.
Имахме реални ситуации. През първото, през второто полувреме… Реално в последния пас трябва да работим. Имаме проблеми с тима ни. Дадохме няколко жертви – с картони, контузии. Следващите 24 часа ще знаем какво ще се случи.
Не виждам нищо странно, за да коментираме съдиите. Нищо ненормално. Но дайте да не ги коментираме. Грешките и така нататък.
Имаме нужда от нови футболисти. Има варианти, но нека това да стане ясно в следващите дни. Така конкуренцията в отбора ще е по-сериозна“, каза Пенев.Мълния от „Армията“: Нестор ел Маестро не иска да разтрогне с ЦСКАНестор ел Маестро все още се води официално треньор на ЦСКА. Сърбинът не е разтрогнал договора си с …Feb 22 2019bgsport.net

Коментари