Любо Пенев: Футболният съюз е прогнил от алкохол и екстри

1050
Любо срина ръководството на ЦСКА

Любослав Пенев е бесен от съдийството в последния мач на ЦСКА,  довел до загубата от Черно море с 0:2. Варненци надиграха „армейците“, но според Пенев реферите са свирили срещу отбора му. Любо се изказа доста остро и по адрес на Борислав Михайлов, и на БФС. Както е известно, той спореше с Боби за президентския пост на футболния ни съюз, но Михайлов беше преизбран.
Ето каква каза Пенев пред медиите днес:
„Проблемът със съдийството е много сериозен и тежък. Реферите не помагат, а пречат на футбола. Не знам съзнателното или не. Понеже ЦСКА е основен конкурент, не му се позволява да играе футбол. Три жълти и един червен картон до 20-ата минута на мача с Черно море бяха спестени. 90 минути във Варна се пусна да се играе свободно, да се рискува здравето на играчите. Делегатът ми изпраща четвъртия съдия, за да ми каже, че баджът ми не се виждал.Паро безмилостен: ЦСКА не изпусна нищо на „Тича“, защото нищо не играЛегендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отправи много остра критика към футболистите на „червените“, сле…Feb 18 2019bgsport.net

Неговата работа е друга. Сигурно е написал отлично представяне – „мисията изпълнена“. Този мач на „Тича“ няма как да го загубим, ако я няма страничната помощ. Няма как и наравно да завърши. Има пряка намеса. Във Варна цяла седмица се говори как ЦСКА ще загуби мача срещу Черно море.
Тук мълчим и траем. Кога ще решим всички тези проблеми? Всичките грешки са допуснати нарочно, а не от незнание. Борислав Михайлов твърди, че нивото на футбола у нас било добро. Как го е разбрал? Той мачове не гледа. Неговият приоритет, както и на хората около него, е да пътува в чужбина и да обикаля ресторанти, с приоритет дансинг. БФС е прогнил от алкохол и екстри.
Някой трябва да изчисти тинята. Може и да съм аз! Не съм се отказал от това да стана президент на БФС. Какво лошо има? Кога ще стане това? Говоря хипотетично – може след месец, два, година, две, пет…“.Любо поиска единствено време, а ЦСКА не бърза за никъдеЛюбо поиска единствено време, а ЦСКА не бърза за никъде – така е озаглавил коментара си колегата от …Feb 18 2019bgsport.net

Коментари