Любо срина ръководството на ЦСКА

Любо Пенев се завърна в ЦСКА и стилът му веднага си пролича. Треньорът залага на нападателния футбол, а кръвната му връзка с Димитър Пенев също дава резултати.

По пълно подобие на чичо си той дава шанс на „армейските” младоци, което не е само похвално, а е повече от похвално, пише в свой коментар колегата от „Блиц“ Ясен Яворов. Ефектът се вижда – никому неизвестният довчера Иван Турицов не само носи червената фланелка, но и лети с нея. А Иван е само част от талантите, на които Любослав Пенев се и ще се доверява.
Любо обаче ще допусне грешка, ако продължи да напира за привличането на Бербатов. Официално спецът обяви, че това вече е затворена страница, но всъщност не е така. ЦСКА продължава с опитите си да върне Митко на „Армията”. А той, ще извинява, голямо име е, световно и то, но се дърпа като примадона. Ами като не иска, баста!Тежка дилема за Бербо: ЦСКА или работата на ТомашВ Стара Загора все по-усилено се коментира, че единственият вариант Александър Томаш да запази поста…Mar 14 2019bgsport.net

ЦСКА достатъчно му се молеше – още от времето, когато се озова във „В” група и след като спечели Купата на България. Моленето продължи впоследствие, та така и до днес. Няма смисъл. Наистина.
Ето достатъчно аргументи:
Първо, Бербатов е далеч, далеч, на светлинни години от феноменалната си форма, когато блестеше из Европата и печелеше купи и титли. Не е играл от една година и няма да му стигне времето, за да си възвърне поне половината от своята футболна сила. Докато го направи, не сезонът ще свърши, но и есенният на следващото първенство ще приключи.
Второ, Митко ще се сърди, когато не е титуляр, което никак няма да разведри обстановката в ЦСКА.

Трето, вземе ли да пропуска, феновете пак ще го атакуват и тогава не сиви, ами черни облаци ще надвиснат над Борисовата градина. Както беше през пролетта и лятото на 2000 година.
Четвърто, Бербо няма да дойде за 5 лева, а с още няколко нули отзад. Заплатата му малко или много ще доведе до шушукания в съблекалнята.
А за да е спокойно там, Любо да забрави за Бербатов и да продължи това, което започна. Сега цялата армейска общност е зад него, обичта на феновете ще се увеличи драстично, ако под ръководството на Пенев ЦСКА спечели купата или титлата. Възможно е да се случи, тъй като амбициозният треньор знае как да постигне целите си. Но не и с присъствието на Бербатов…Гриша Ганчев подготвя летни удари, ЦСКА ще поправя грешка от зиматаЦСКА още отсега действа по лятната селекция. За целта вече не само са набелязани футболисти, но и се…Mar 14 2019bgsport.net

Коментари