Мениджърско нашествие за дербито между ЦСКА и Левски, украинец обяви какви са шансовете на Каранга за Динамо Киев

1150

Куп заявки за билети и акредитации от чужбина са постъпили в навечерието на дербито между ЦСКА и Левски, пише „Тема спорт“.
По традиция много родни привърженици ще се върнат в България специално за мач №1 у нас. Сред медиите най-заинтересовани са такива от Франция, Холандия, Англия, Русия и Украйна.
На дербито ще има и много солидно присъствие на чуждестранни скаути. Те ще наблюдават футболисти основно за клубове от Източна Европа и Турция, но и съгледвачи от Западна Европа са изразили намерение да присъстват на сблъсъка в неделя. Най-голям интерес логично предизвика звездата на ЦСКА Фернандо Каранга, както и Десподов и Малинов. По-любопитни фигури в състава на Левски пък са Обертан, Жорди Гомес и Паулиньо.Христо Йовов преди вечното дерби: Напрежението е при ЦСКА. Левски е добре тактически, но беззъб в атакаЕдин от емблематичните футболисти на Левски през новия век – Христо Йовов коментира предстоящото дер…Mar 16 2018bgsport.net

Междувременно украинецът Макс Давидов, който работи като футболен скаут и агент в голяма част от страните в Източна Европа (Русия, Украйна, Полша, Чехия и Словения), направи анализ на качествата на Фернандо Каранга. Неговата основна функция е да предлага талантливи южноамерикански играчи на тимове от нашия континент. „Мога да кажа, че Фернандо Каранга е много добър играч, но не бих казал, че някога ще постигне нивото, необходимо за него трансфер в Шахтьор (Донецк). Просто технически няма как да се впише в тяхната схема на игра. Може би е по-подходящ за Динамо (Киев), но и тук не мога да бъда много сигурен. Големият му проблем е, че едва сега играе своя първи сезон на толкова високо ниво. Обикновено грандовете искат да инвестират във футболисти, които разкриват своя потенциал за далеч по-дълъг период от време“, заяви Давидов.
Източник topsport.bgШеф на „Армията“ проговори за трансфер на звездата Фернандо Каранга и селекцията в ЦСКА (ВИДЕО)Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде ексклузивно интервю пред LIVESPORT.BG броени дни преди…Mar 15 2018bgsport.net

Коментари