Мълния от „Армията“: Нестор ел Маестро не иска да разтрогне с ЦСКА

2313

Нестор ел Маестро все още се води официално треньор на ЦСКА. Сърбинът не е разтрогнал договора си с „червените” и на книга новият наставник Любослав Пенев се води помощник.
Веднага тръгна слухът, че босовете на клуба не са изплатили на Нестор неустойката за прекратяване на договора му.
Според информация на агенция „Блиц“ обаче проблемът не е точно в парите. Ел Маестро обявил, че е обиден на хора от ръководството, които си позволили да коментират публично работата му в ЦСКА. Някои от тях заявили, че заради слаби резултати се стигнало до рокадата. Нестор се жегнал от тези думи и се заинатил като магаре на мост, че няма да разтрогне договора си, докато не му се извинят официално.
Имало и още две причини той да упорства, но не е ясно точно за какво става въпрос.Преди Вечното дерби: Отборът на ЦСКА по-скъп с 6 млн. евро от ЛевскиИ Левски, и ЦСКА се разделиха с най-големите си звезди по време на зимната пауза. Габриел Обертан от…Feb 22 2019bgsport.net

Под сурдинка се говори, че чакал неизплатена премия, които била „забравена” и не е включена в неустойката му. Не идело обаче реч за голяма сума, което нямало да е проблем за шефовете на ЦСКА да му изплатят парите.
В момента Ел Маестро е в Сърбия, но запознати твърдят, че днес той трябва да се завърне в София за заключителни разговори на четири очи. Или в най-лошия случай да се чуе по телефона с босовете и след това по факс да прати подписа си, че е съгласен договорът му да бъде прекратен.
В ЦСКА искат казусът да бъде разрешен до края на деня, за да може Любо Пенев да се води официално треньор на отбора за мача с Левски в неделя, който стартира в 13 часа на Националния стадион.
Ако обаче и днес няма споразумение, разрешаването на проблема ще бъде отложено за следващата седмица.
Мълва от Сърбия пък гласи, че Нестор бил готов да се жалва в УЕФА.Брутално: Титуляр на ЦСКА се е разминал на косъм от ослепяване„Не виждам, не виждам!“, разкрещя се панически разплаканият защитник на ЦСКА Ангел Лясков, шокирайки…Feb 21 2019bgsport.net

Коментари