Николай Бодуров: Ел Маестро иска германски стил и директен футбол от ЦСКА

1812

Играчите на ЦСКА се прибраха от лагера в Австрия, където изкараха сериозна подготовка и имаха сериозни контроли.
Ето какво каза защитникът на „червените“ Николай Бодуров за подготовката и новия треньор Ел Маестро.
Тежък лагер, нов треньор, сериозни съперници. Вече започнахме да се разбираме, но времето ще покаже. Стамен искаше повече да държим топката, докато новият треньор иска по-директен футбол, германски тип.
Не можем да подценяваме никого, не сме Байерн Мюнхен, каза Бодуров.
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро пък даде добра оценка за свършената работа от отбора през втория подготвителен лагер.ЦСКА решава проблемите в атака, „червените“ подписват до часове с централен нападателЦСКА очаква шесто лятно попълнение дo часове. Армейците са в напреднали преговори с централен напада…Jul 4 2018bgsport.net

„Червените“ изкараха 13 дни в Австрия, където изиграха четири контроли, като не допуснаха нито едно поражение.
Пред камерата на CSKA.BG, Ел Маестро изрази задоволството си от старанието и желанието на футболистите, но колко добра работа са свършили щяло да се разбере, след като започнат официалните мачове.
Той заяви още, че най-важното до момента е, че футболистите са разбрали какво точно се иска от тях, каква е неговата концепция за играта и сега остава да го покажат и в мачовете в Лига Европа и първенството на страната.
Ел Маестро очаква победа срещу Рига в евротурнирите, дори и само с 1:0, но победа, а през новия шампионат отборът да бъде постоянен.
Източник livesport.bgУдарно начало на продажбата на билети за ЦСКА – РигаЦСКА пусна вчера билетите за първия си официален мач през новия сезон – домакинството срещу ФК Рига …Jul 3 2018bgsport.net

Коментари