Последното попълнение на ЦСКА Али Соу даде интервю пред клубния сайт. Гамбийският нападател идва на „Армията“ под наем от Киево до края на сезона.
„Чувстам се добре. Тренирам от няколко дни с моите съотборници и ми е приятно. Кариерата ми започна в Гамбия. Играхме на турнир в Италия и Киево ме забеляза.
След това бях част от различни клубове и сега съм в ЦСКА. Целите ми винаги са еднакви. Дойдох, за да спечеля всичко възможно. Не искам да съм Меси или Роналдо, а да печелим заедно с отбора. Това е основната ми цел.
ЦСКА е голям и силен клуб, подкрепян от много фенове. Изгледах няколко мача на отбора и мисля, че ми харесва всичко.Аспарух Никодимов: Няма кой да вкара гол на ЦСКА, ако Николай Бодуров продължи да играе такаЛегендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира пред „Тема спорт“ представянето на националите на ЦСКА…Sep 12 2018bgsport.net

Всички трябва да правим това, което се иска от нас. Няма значение дали съм на терена, важно е да печелим.
Не знам нищо за дербито с Левски. Като футболист всеки път трябва да даваш най-доброто от себе си.
Искам да съм готов за целия сезон, а не за един мач. Не съм гледал мачове от българското първенсто до този момент.
Имаше преговори между двата клуба, когато ми предложиха аз бях щастлив и приех.
Ще дам 100% от себе си. Както в тренировъчния процес, така и по време на мачовете. Така че всеки път ще се раздавам максимално. Това е моето обещание“, заяви Соу.Нестор ел Маестро сменя схемата на игра на ЦСКА, неприятна новина за Кирил ДесподовТреньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро обмисля да смени схемата на игра на тима за предстоящото домакин…Sep 11 2018bgsport.net

Коментари