От последните минути: ЦСКА обжалва наказанието на Бодуров

1072

Европейската футболна централа изпрати официално писмо до ЦСКА, в което уведомява клуба, че Николай Бодуров и Кристиян Малинов са със спрени състезателни права за по 3 мача, потвърдиха от „Армията“ на официалния си сайт. „Червените“ съобщиха, че ще обжалва наказанието на капитана си.Тежки наказания: УЕФА посече ЦСКАНеприятна за ЦСКА новина долетя от УЕФА. Капитанът Николай Бодуров и Кристиян Малинов са наказани за…Jul 30 2018bgsport.net

„Санкцията е наложена заради директните червени картони, които бяха дадени на двамата ни футболисти след последния съдийски сигнал на мача между Рига и ЦСКА в Латвия на 19 юли, който спечелихме след изпълнение на дузпи и се класирахме за втория квалификационен кръг на Лига Европа.
Във видеоматериалите, които бяха разпространени след спречкването между играчи на Рига и ЦСКА, не се вижда провинение на Бодуров. Поради тази причина клубът ни обжалва наказанието на капитана и вярваме, че УЕФА ще разгледа обстойно видеоматериалите, които ЦСКА предостави и ще намали наложената санкция.
Бодуров и Малинов не взеха участие в мача срещу Адмира Вакер заради червените картони в Рига. Тиаго Родригес, който беше изгонен в Латвия след два жълти картона, изтърпя наказанието си и ще бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за реванша в Австрия.

Източник: БЛИЦ

Коментари