Пак ли нямаше видимост, мерзавецо?

2435

Това в Разград не е футбол! Дори шеговитите препратки със сравнения с бойни спортове са неуместни. В Разград постоянно едни хора се опитват да осакатят други хора и да сложат край на професионалния им живот. Пред погледите на едни трети хора, овластени да се грижат точно това да не се случва.ЦСКА обезглави трупата на Домусчиев въпреки съдийския геноцидСлед скандално съдийство в полза на служебния шампион Лудогорец от страна на Николай Йорданов, ЦСКА …Apr 3 2019bgsport.net

Интересно ми е, как ли ще се почувства Николай Йорданов, ако на него му влезнат така, както решиха да го направят вчера Сисиньо и Григоре. Или сладката муцунка Моци преди време. Да си наточи някой бутоните и да му ги забие на Николайчо, той да си избере къде – в ребрата или в гърба! Хайде, за него може и в задника! Как изобщо може футболен човек да не изтръпне при подобен ритник? Как изобщо може човек да не изтръпне при подобен ритник?

Тук не става дума за непрекъснатите грозни и гнусни аванти, които реферите се чувстват задължени да дават на Кирил Домусчиев и футболния му проект. Не става дума за двете дузпи в рамките на няколко секунди, които Йорданов не успя да види вчера. Не става дума за спестения в рамките на няколко секунди втори жълт картон на Манолев. Става дума за опасно престъпление. Повтарящо се! Рецидив!

Става дума, че в Разград иностранните шутове на Господаря, довлечени в България да го забавляват с месечни заплати, които цяло разградско семейство не изкарва за години, си позволяват безнаказано да осакатяват други хора. И след като импотентната футболна власт не е способна да вземе каквито и да е мерки срещу този криминален контингент, дали не е време други власти да се заемат с проблема?

О, да, за жалост сме в България!

Борислав Хаджиев

Коментари