Паро: Ял съм попара в ЦСКА и знам какво е решението… Със сигурност не е някакъв световно неизвестен сърбин

569
ЦСКА - приют за послушни треньори

ЦСКА трябваше да назначи човек, който е минал през „Армията“, а не някакъв световно неизвестен сърбин. Това заяви пред „Тема спорт” легендата Аспарух Никодимов.

„Ситуацията в клуба е „Пременил се Илия, пак в тия“. Политиката ще си е същата, всичко ще си е по стария начин. Така е решило ръководството, да си носят последствията. Някои ходове вече са лесно предвидими. Крушчич много хубаво ги даваше указанията досега, но поне да имаше резултати.

Сега е Крушчич, после ще вземат някой друг подобен. Явно само ученици на Люпко ще гледаме на пейката. В тази ситуация трябваше да има човек, който е от ЦСКА, който е разпознаваем. Беше логично да се помисли в тази насока.
Говоря като човек, който е ял попара в ЦСКА и не съм във възторг от това, което се случва. С тези измислени герои отсега е ясно, че отборът няма да стане шампион. Най-хубавото нещо ще е да ме опровергаят, но не вярвам да стане. ЦСКА куца в много отношения. Не може да сменяш постоянно треньорите. Те и футболистите тотално се объркват.

По отношение на критиките към Стойчо Стоилов – той не е най-големият виновник. Стоилов е служител. Казват му да търси свободни агенти и ги търси. Какво е виновен, че толкова си могат или че не показват всичко, на което са способни?

То е отговорност на треньора да ги тренира и да работи директно с тях. Стоилов води едни, после отива да търси други. Сякаш се вторачиха в него само защото направи две-три изказвания, в които се поизхвърли. Да ограничи изявите си и всичко ще си дойде на мястото.

Но по отношение на треньора още веднъж ще го кажа – чужденци няма да ни оправят. Това е доказано през годините.

Коментари