Петър Жеков извади голямата секира: ЦСКА ще бият слабия Левски, но шампиони няма да станат, дори да си скъсат трътките

1636

Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази мнението си за поведението на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга. Легендарният нападател дори сравни бразилеца със себе си навремето като манталитет и добави, че „червените“ ще спечелят дербито с Левски в неделя.
„Каранга си е такъв, не знае какво прави. Ще му кажа на Стамен Белчев да проведе сериозен разговор с него, но не вярвам да го разбере. Знам защо го прави. Знае, че е незаменим и без него лошо. Аз навремето също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА. Симолията веднъж ми направи забележка, но тъй като нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Така и Каранга ще се държи така докато не му намерят заместник“, анализира Жеков.Доста дилеми в ЦСКА за Вечното дерби: Треньорът Стамен Белчев е изправен пред няколко сложни ребусаВ ЦСКА има доста дилеми около стартовия състав за дербито с Левски в неделя (18 март). Армейците вли…Mar 13 2018bgsport.net

Той споделя, че е очаквал победата на ЦСКА в Благоевград, но похвали и Пирин за раздаването.
„В края имаше и късмет, но той отива само при по-добрите, както парите отиват при богатите – житейска истина“, споделя още Жеков пред „Меридиан мач“.
Легендарният стрелец на „червените“ изрази и недоумението си от играта на Жеферсон. Той е убеден, че дори и на тази възраст може да го надиграе.
„Трябва само да потичам две седмици и ако ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти поред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-доброто момче Антон Недялков и взеха някакво менте. Няма как да станат шампиони, дори да си скъсат трътките“, недоволства Жеков.
Левски ще паднат в дербито, защото са по-слаби и от нас. Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто направо я изплю в аут“, завършва легендата.
Източник blitz.bgПреди минути. Гриша Ганчев развързва кесията, обеща лъвски премии на ЦСКА за бой по Левски във Вечното дербиФутболистите на ЦСКА отново ще играят в дерби мач за специални премии. При победа над Левски в недел…Mar 13 2018bgsport.net

Коментари