Петър Жеков погреба Лудогорец: Сдадоха багажа, ЦСКА може да ги отупа хубаво

1140
Петър Жеков: Гришата изхвърли Стойчо Младенов

Легендата на ЦСКА Петър Жеков даде интервю пред „Тема спорт“ преди решителния мач на „червените“ срещу Лудогорец в битката за титлата в Първа лига.Доверен човек на Гриша Ганчев разкри голямата мечта на боса на ЦСКАГлавният мениджър на школата на ЦСКА Стефан Яръмов даде интервю за Канал 3, в което говори за развит…May 7 2019bgsport.net

„Тежък мач. Всеки говори как трябва да бием с 2:0, но защо да не спечелим с 3:0. Така ще е най-добре. Реално погледнато, ще е доста трудно, но футбол е, всичко се случва.

За два-три дни нищо не може да се промени. Отборът си върви по инерция. Какво толкова ще промени Добри Митов или Люпко Петрович. Още не се е родил този, който за 3-4 дни ще направи отбор и ще бие наред.

Изобщо не ме изненада решението на Любослав Пенев. Аз го познавам от малък. Той си е такъв. Много-много не обмисля решенията, като се ядоса. Реши ли нещо, го прави на момента. Действа малко първосигнално. Любо направи една фатална грешка за купата в реванша с Ботев (Пловдив).

Водиш с 3:2 и мачът отива на продължения, а ти си тръгнал да ги елиминираш още в редовното време. Те останаха с 8 човека на терена, не броя вратаря. Любо трябваше да затвори отбора на центъра и да минат тези няколко минути до края на редовното време.

После в продълженията си 30 минути с двама човека повече. Щяхме да ги смачкаме.
Лудогорец сдадоха багажа тази пролет и не могат да ходят. Нищо чудно да ги отупаме едно хубаво.ЦСКА решава за новия треньор след Вечното дербиЗа втора поредна година преди лятната пауза най-важният въпрос в ЦСКА е назначението на нов треньор.…May 7 2019bgsport.net

Коментари