Петър Жеков посече Милко Георгиев: Не мога да разбера как този е шеф в ЦСКА. Редовно му биех шутове отзад

1784

Голмайстор №1 в историята на българския футбол Петър Жеков се изказа доста остро по адрес на административния директор на ЦСКА – Милко Георгиев.
Жеката го нападна заради гостуването му в „Дом на футбола“ по „Диема спорт“, където коментира решението на УЕФА да допусне „червените“ до участие в евротурнирите догодина, ако отборът си спечели това право по спортен път.
„Не мога да разбера как този Милко Георгиев е някакъв шеф в отбора, та даже се изказва.Гриша Ганчев не се спира след като УЕФА върна ЦСКА в евротурнирите. Ето каква мащабна операция започна босът на „червените“Един от скаутите на ЦСКА Владимир Манчев продължава обиколката си в Европа. След като гледа играчи в…Mar 2 2018bgsport.net

Когато аз играех в ЦСКА генерал Георгиев го водеше на стадиона и понякога ми сядаше на мястото. Колко бой е изял този Милко! Редовно го хващах за ухото и му прасках един вътрешен шут отзад да се маха. Що шамари и шутове е изял, а беше много нахално дете. Сега чак ми е смешно, че се изказва за УЕФА“, коментира Петър Жеков пред „Меридиан мач“.
Източник topsport.bgФеновете на ЦСКА в еуфория: Истината излиза наяве и дори 1914 доноса не могат да спрат правдата да възтържествува„Тема Спорт” подбра малка част от хилядите мнения в официалния форум на ЦСКА и Фейсбук по повод нови…Mar 1 2018bgsport.net

Коментари