Петър Жеков: Гришата да ме картотекира, вкарвам гол и отказвам преследвачите ми

538
Петър Жеков

Петър Жеков пожела български треньор да застане начело на ЦСКА. Според легендата на „армейците“, така отборът ще върви напред.

„Тук чужденец трудно ще прихване. Не го познавам това момче Милош Крушчич, но усещам, че той не знае как да води клуба. Мисля, че раздялата със Стамен Белчев преди време беше грешка на ръководството и съм им го казвал. Той е от Хасково и го познавам. Знам, че разбира футбола, а и може да развие отбора, да научи футболистите.

За съжаление от младите треньори в България засега нищо не става. Пробваха млади момчета и на „Армията“ и се видя резултатът. Аз също бях млад преди години и си мислех, че всичко знам, но после осъзнах, че не е точно така.

Трябват опит и умения. Това идва с времето. Начело на Лудогорец също е младо момче, но не виждам някой да му помага. Той няма как да успее там.

Бях на рождения ден на Гриша Ганчев, много хора го уважиха за празника. Виждам, че Мартин Камбуров от Берое се напъва да ме изпревари по голове в „А“ група.
Шегувахме се с Гришата, че ако ме картотекира след Нова година, ще ми трябват 20 минути срещу някой отбор, да вкарам гол и да откажа преследвачите“, завърши в шеговит стил Жеков в изказване за „Меридиан мач“.

Коментари