Преди минути. Нов леден душ за ментето „1948“: Тези не са никакво ЦСКА, подкрепят ги 20-30 души и толкова

2395

В събота Вихрен приема аматьорите от ЦСКА 1948 в Сандански в дерби среща от Югозападната „В“ група. Двата отбора водят битка за първото място, което дава промоция в „Б“ група.
„Авиаторите“ обаче не са никакъв дразнител за лютата агитка на Вихрен, която обяви пред Gol.bg, че този „червен“ отбор няма нищо общо с автентичния ЦСКА.
„В събота ни предстои един обикновен мач с отбор, който не е никакъв дразнител за феновете в региона, а те разбират от истински футбол“.
„Хората в Сандански знаят каква е истината – ЦСКА 1948 няма нищо общо с автентичния ЦСКА.Ето това най-големия проблем за ЦСКА преди търга за базите. Вече е ясно кога ще стартира конкурсътМинистерството на спорта ще обяви официално началото на конкурса за базите на ЦСКА най-късно в петък…Nov 22 2017bgsport.net

Съвсем друго щеше да е, ако Вихрен играеше с Левски или ЦСКА, стадионът щеше да е пълен, нямаше празно място да има“.
„Сега очакваме гостите да бъдат подкрепяни от 20-30 човека и толкова. Това не е ЦСКА“, заявиха тарторите от агитката на Вихрен специално за Gol.bg.
Както е известно, преди дни от ръководството на ЦСКА 1948 обявиха, че с в Топ 5 на най-обичаните и поддържани отбори в България, но в интернет.
Източник gol.bgСтрашен скандал! Видео клип събра чудовищните съдийски тесли срещу ЦСКА и закопа Перукерията в Бояна (ВИДЕО)От началото на сезона в Първа лига почти няма мач на ЦСКА, в който да няма поне по 1-2 спорни решени…Nov 21 2017bgsport.net

Коментари