Пълен обрат! От ЦСКА официално: Не сме продали Тиаго Родригес

914

Ръководството на ЦСКА отрече появилите се информации, че халфът Тиаго Родригес е продаден на полския гранд Легия (Варшава). „Червените“ са категорични, че единственият футболист, който е напуснал клуба до този момент е защитникът Александър Дюлгеров.
Ето съобщението на „червените“:
„Армейци,
по повод появилите се спекулации за трансфер на Тиаго Родригес заявяваме, че те не отговарят на истината.
Решенията за входящите и изходящите трансфери в клуба ще бъдат взимани съвместно от ръководството и треньорския щаб до края на трансферните периоди в България и чужбина.
До момента единственият напуснал отбора е защитникът Александър Дюлгеров, който прекрати договорните си взаимоотношения с клуба по взаимно съгласие.
Всички останали футболисти започват подготовка на 9 януари на базата в „Панчарево“.
От ръководството“.Важен ход на Гриша Ганчев: ЦСКА замрази преговорите за ДесподовЦСКА временно е замразил преговорите за продажба на звездата си Кирил Десподов в чужбина, пише „Мони…Jan 3 2019bgsport.net

В същото време легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира евентуален трансфер на нападателя Кирил Десподов.
„Ръководството най-добре знае дали трябва сега да продава Десподов. Не съм в кухнята на отбора и не знам. Според мен обаче е още рано да напуска клуба. Може би още година, година и половина трябва да остане в ЦСКА, за да придобие още малко увереност. Така ще развие още физическите си, техническите си и тактическите си качества. И ще се превърне наистина във футболист, който е готов веднага да заиграе в голям отбор. Освен това, ако продължи развитието си във възходяща линия, след година и половина ръководството ще му вземе и повече пари. Няма начин това да не стане, защото Десподов е много добър футболист“, каза Жеков пред „Тема спорт“.
„Преди година по това време се избърза с продажбата на Антон Недялков и видяхте какво стана… В момента Жеферсон не показва нужните качества в зоната на левия бек. Забелязвам, че не успява да покрие зоната си и е далеч от противниковия играч. Но не искам да се бъркам в работата на спортно-техническия щаб“, добави той.Силни французи напират за Десподов, милионите не са проблем: От ЦСКА не бързат да приемат някоя от офертитеЦСКА може да продаде Кирил Десподов във Франция. Един от силните местни тимове проявява интерес към …Dec 30 2018bgsport.net

Коментари