Едно от най-новите попълнения на ЦСКА – Роланд Алберг заяви, че „червените“ ще достигнат до победа и в петте двубоя срещу Левски до края на сезона.
Той допълни и, че на „Герена“ ги е страх от ЦСКА.
„Ще тичат 90 минути с 10 човека, за да ни вземат топката, но ще се изморят, ще отворят пространства и ще ги бием с голяма разлика.
ЦСКА прояви интерес от мен, искаха ме още през лятото, но не се получи. Не се отказаха и така се стигна до трансфер. Нивото тук е страхотно – от вратаря до нападателите. Не може да печелим всеки мач с 3:0 или 4:0, но най-важното е да побеждаваме и да вдигнем титлата.Запознайте се с Карлос Бланко от ЦСКА и Реал (Мадрид): Това ли е ключът към смъртоносен латино тандемКарлос Бланко е едно от новите попълнения на ЦСКА. Той е колумбиец и играе като нападател, но притеж…Feb 12 2018bgsport.net

Лудогорец е основният ни противник, мисля, че ги е страх от нас дори. Феновете бяха невероятни в мача за Купата, невероятно е какво правят всеки път – на мен те ми дават сила.
Срещнах се със собственика и синът му, и двамата са страхотни. Обещах им да дам всичко от себе си. С този собственик и феновете можем да постигнем всичко. Треньорът е много спокоен, но може да бъде и строг, точно когато се налага“, каза Алберг в интервю за „BiT“.
Източник bitelevision.comЛегендата Димитър Пенев с важно предупреждение към ЦСКА: Разкри какво може да минира пътя към титлатаЦСКА не показа добро лице в последните си две контроли от зимната подготовка, коментира легендата Ди…Feb 12 2018bgsport.net

Коментари