Само една дилема за 11-те на ЦСКА. Стамен Белчев е наясно със състава, очаква се последното попълнение

1157

До началото на пролетния дял в Първа лига остават две седмици, а стартовите 11 на ЦСКА вече са почти ясни. Около състава има една дилема и тя е свързана с десния бек. За мястото там ще се борят Манолев и Дюлгеров, като на този етап нито един от двамата не може да се счита за сигурен титуляр. Човекът в стартовия състав на този пост ще се избира на база съперника и формата на играчите. Поне в първите пролетни мачове е по-вероятно да започне Манолев, но това не означава, че ще е непоклатим на поста. 32-годишният играч през есента действаше като крило, но това се промени заради силната форма на Десподов, който захапа в атака.
По останалите позиции въпросителни няма. В контролите в Испания си пролича ясно на кои футболисти ще бъде гласувано доверие. Под рамката титулярното си място ще запази Черниаускас. В центъра на защитата поне в първите пролетни мачове ще играят Бодуров и Чорбаджийски, след като Барт пропусна значителна част от подготовката в Испания. На левия бек пък ще действа новото попълнение Жеферсон.Братът на Жуниор Мораес: ЦСКА уцели с Укра. Най-силното му качество е дрибълът, допринася много и за атмосфератаБратът на бившия нападател на ЦСКА Жуниор Мораес – Бруно, говори пред „Тема Спорт” за крилото Андре …Feb 5 2018bgsport.net

Преместването на Тиаго от позицията зад нападателя като вътрешен халф се оказа успешен ход и напролет португалецът ще има функциите на разиграващ полузащитник. До него ще действа Малинов, но в първите две срещи – с Верея и Черно море, наказаният петричанин ще бъде заместен от Лое.
Около офанзивното каре също няма никакви въпросителни. Десподов отдясно и Енрике отляво бяха титуляри по фланговете във всяка от 5-те контроли дотук. Алберг също започна във всички проверки – на позицията зад нападателя. На върха на атаката Каранга е неоспорим.
В следващите дни се очаква ЦСКА да привлече крилото Андре Монтейро-Укра. 29-годишният португалец обаче няма да може да играе поне до средата на март. В плейофите Укра ще се конкурира с Десподов и Енрике. Армейците правят опити да вземат и защитник, но на този етап не успяват да договорят добра опция.
Източник temasport.com70 години червена слава: За ЦСКА датата 1 април 1949-а е неразривно свързана с идването на ТреньораВ живота на всеки велик клуб има сакрални дати, които остават в историята му като преломни моменти в…Feb 5 2018bgsport.net

Коментари