Свършиха захаросаните лъжи на Кралев! Новият министър за стадиона на ЦСКА: Задънена улица

3684
цска стадион

Спортният министър в служебното правителство Андрей Кузманов разкри, че ситуацията със стадион „Българска армия“ е в „задънена улица“.

Клубът и държавата говорят от близо 3 години за начин, по който ЦСКА да може да построи новата си арена, но към момента нещата са във фаза преговори, прехвърляне на отговорности и т.н.

От министерството на спорта преди 6 месеца обявиха, че топката е в полето на клуба, тъй като от тяхна страна е направено всичко необходимо. Сега новият министър обаче представя съвсем друга картина, пише Корнер.

„Процедурата е в задънена улица – коментира темата Кузманов. – В процес на доразглеждане са документите за това дружество съвместно между министерството и футболният клуб ЦСКА.

Има договорености за едно общо дружество.

До момента това дружество не съществува. Не е регистрирано в съда. Не мога да ви отговаря. Проверяваме какъв е случаят. Още другата седмица специално за ЦСКА ще мога да ви кажа как стоят нещата с точност. Предприели сме разговори относно организациите, които имат отношение със стадиона.

Другата седмица може би ще проведем среща с ръководството на ЦСКА за уточняване и позиция в какво състояние е това намерение – да се реализира или не се реализира.“

Коментари