Скандалът с Петрус Бумал става грандиозен: ЦСКА обвини бившия си играч, че е продавал мачове

2620

ЦСКА отговори на нападките на бившия си футболист Петрус Бумал. Играчът на няколко пъти се оплака, че е бил заплашван от ръководството, както и че са се опитали да фалшифицират договора му по време на престоя му на „Българска армия“.
Ето какво обясниха от клуба по скандалния казус:
Армейци,
Поради зачестилите атаки от страна на бившия футболист на ЦСКА Петрус Бумал, ръководството е длъжно да внесе следните уточнения.
Досега запазвахме добрия тон в желанието си да не накърняваме неговото достойнство и не отговаряхме на некоректните му атаки. Истината обаче е следната:Чакането за базите на ЦСКА приключи! Аматьорите от ментето „1948“ вече се готвят да приберат циркаВече окончателно няма никакви пречки за провеждането на конкурса за базите на ЦСКА. Дружеството „Сер…Nov 21 2017bgsport.net

ЦСКА не пожела да активира клаузата му за продължаване на договора заради хроничната контузия на глезена, която нерядко го принуждаваше да пропуска тренировки или да бъде сменян принудително по време на срещите.
И ако това е основателна причина, то другата е направо за съд. Имахме достоверна информация, че футболистът е имал нерегламентирани контакти с разни субекти, касаещи изхода и феърплея на някои наши важни мачове. Разбирайте го както искате, но ние бяхме крайно разочаровани от действията му и именно това повлия да не подновим договора, макар документално да бяхме изрядни.
Относно приказките за условията по българските стадиони сме съгласни, че не всичко е наред, но нека той си припомни първо къде и как тренират сънародниците му от Камерун, които, да ни извинява, но те няма как да са критерий и пример за нас.
От ръководството
Източник cska.bgНаглият шеф на съдиите Петър Петров се извини с половин уста на ЦСКА: Тоя е от Ботев е изкусен симулантШефът на Съдийската комисия Петър Петров обяви, че според него реферът Волен Чинков е допуснал грешк…Nov 20 2017bgsport.net

Коментари